Besplatna dostava za kupnju iznad 40 EUR!

Cart

    Translation missing: hr-HR.cart.general.empty

Kako nositi svoj scrunchie? Ideje za frizure

 

Gumica za kosu ili "Scrunchie" je vrsta gumice za kosu koja je obično napravljena od tkanine ili elastičnog materijala i koristi se za pričvršćivanje kose u rep ili punđu. Scrunchie je popularan dodatak za kosu još od 1980-ih i ponovno je postao popularan u posljednjih nekoliko godina. Scrunchie se može naći u različitim bojama i dizajnima, pa je lako pronaći jedan koji odgovara vašem stilu.

Oni su popularni zbog svoje sposobnosti da se lako uklope u razne stilove kose i zbog toga što ne oštećuju kosu kao što to često čine metalne gumice. Popularne su jer su udobne za nošenje i lako ih je skinuti sa kose bez da oštete ili rastrgaju niti.

Isto tako često su i modni dodatak kao narukvice.

 

Gumice za kosu od satena su gumice koje su napravljene od satenskog materijala. Saten je vrsta tkanine koja se pravi tako što se konac koji se koristi za izradu tkanine prolazi kroz najmanje dvije radne razine, što daje tkanini glatki, sjajni i svilenkasti izgled. Gumice za kosu od satena su mekane i udobne za nošenje, a također mogu biti elegantne i luksuzne.

Kada se radi o kosi, saten može pomoći u smanjenju krhkosti i oštećenja kose.

 

Evo nekoliko ideja za kul frizure sa tvojom gumicom za kosu:

 

gumice za kosu, kako nositi

 

Translation missing: hr-HR.blogs.article.older_post
Translation missing: hr-HR.general.search.loading