Besplatna dostava za kupnju iznad 40 EUR!

Cart

    Translation missing: hr-HR.cart.general.empty

Fairy corner je mali obrt koji je nastao iz jednog sna, za kojeg nikada nisam mislila da će se ostvariti. 

U tijeku najveće pandemije 2021. godine shvatila sam da posao koji radim nije za mene te sam dala otkaz, znajući samo informaciju da sam uvijek htjela otvoriti svoj obrt. Svojom kreativnošću i zaljubljenosti u ručni rad od malih nogu brzo se rodila ideja o Fairy corner. Mali čarobni vilinski kutak koji izrađuje unikatne stvari: plišance, dekice, gumice za kosu, nakit... 

Želeći ljudima približiti ručni rad i predstaviti ga na moderan način, kako bi se opet probudila svijest o njemu, logičnim slijedom napravljena je web trgovina i profili na društvenim mrežama: Tiktok gdje svakodnevno možete vidjeti izradu plišanaca, gumica i nakita kao i pakiranje narudžba, Instagram i Facebook gdje možete pogledati cijelu galeriju prethodnih radova i Youtube, gdje ćete osim navedenog, moći pratiti i edukacije o heklanju. 

Osim na web trgovini i društvenim mrežama, često odlazim i na sajmove kako bi radove mogli pogledati uživo, u vašem gradu. Za obavijesti o sajmovima zapratite me na društvenim mrežama (Instagram/Facebook: fairy.diy.corner, Tiktok: fairy.corner) ili se pretplatite na newsletter. 

Nadam se da ćemo u budućnosti zajedno izgraditi svijest o ručnom radu te se uz njega utopliti, opustiti i maknuti od tehnologije koja nas okružuje. 

Za kraj, želim ti reći da nikada nije kasno da ostvariš svoje snove.

Marta Bašnec Cvetko 

 

Misija

Fairy corner je među prvim web trgovinama u Hrvatskoj koji u svojoj ponudi ima ručno rađene heklane plišance, personalizirani nakit, gumice za kosu i ostale popratne proizvode. Prati svjetske trendove i u skladu s njima razvija nove proizvode.

Cilj obrta jest osvijestiti javnost i klijente o dobrobiti ručnog rada. Svojim klijentima nudi raznovrsnost i šarolikost personaliziranih pletiva i nakita koji će ručni rad predstaviti na moderan način.

 

Vizija

Postići pozitivnu svijest javnosti o ručnom radu educirajući sadašnje i buduće klijente. Biti vodeći obrt u izradi i prodaji personaliziranih pletiva i nakita u Hrvatskoj i okolici.

 

Povijesni pregled 

 

9.8.2021.- Otvoren Fairy corner, obrt za izradu, trgovinu i usluge  

1.9.2021.- Otvoren web shop

1.1.2022.- prodano prvih 100 heklanih plišanaca

5.6.2022. – sudjelovanje na prvom sajmu- sajam obrtnika- otvorenje stare Vlaške

U 2022. godini sudjelovali smo na ukupno 11 sajmova.

9.8.2022.- proslavljena prva godišnjica rada obrta

 

 

 

Sajam, ilica qart, fairy corner, ručni rad, heklani plišanci

Translation missing: hr-HR.general.search.loading